TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema protivpožarne zaštite i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.
 
Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.
 

Zaokruživši celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja u rad sistema sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

 

Požar u soliteru

Detekcija požara

Zadatak sistema za ranu detekciju požara je da što pre detektuje požar, upozori osobe koje se nalaze u zapaljenom objektu da ga što pre napuste i da alarmira obučene osobe da ugase pozar. Štete koje nastaju kada se požar ne uoči u njegovoj ranoj fazi razvoja najčešće se katastrofalno završavaju po objekte, imovinu i ljude...

Detekcija gasa

Prikazaćemo vam uređaje za detekciju eksplozivnih i toksičnih gasova. Najveću primenu dati uređaji nalaze u industriji. U građevinarstvu se primenjuju u kotlarnicama kada treba da se detektuje zemni gas...
Garaža

Detekcija ugljen-monoksida

Izduvni gasovi motora sa unutrašnjim sagorevanjem stvaraju ugljen monoksid (CO), i to 60 % ukupne količine ugljen monoksida na planeti. Ugljen monoksid je gas bez boje, mirisa i ukusa. Pri vrlo malim koncentracijama (0.1 % - 0.2 %) ako se udiše 30 minuta postaje smrtonosan po ljude. Zbog toga je obavezno da garaže imaju sistem detekcije ugljen monoksida...
 
Sprinkler prskalica za gašenje požara

Sistemi za gašenje

Najstariji sistemi za automatsko gašenje požara su sprinkler sistemi koji gašenje požara vrše vodom, koji se i danas najviše upotrebljavaju. Za specijalne zahteve gašenje se obavlja penom, prahom i CO2. Danas se postavlja uslov da sredstva sa kojim se vrši gašenje budu ekološka...
 
Znak za izlaz- Protivpanična rasveta

Protivpanična rasveta

Protivpanična rasveta treba da garantuje sigurnost ljudi, odnosno u slučaju nestanka električne energije njen zadatak je da osvetli i označi evakuacione puteve zbog evakuacije ljudi u slučaju opasnosti...
 
 
Da bi olakšali posao projektantima, imamo posebanu grupu “Vodič za projektante” gde smo omogućili projektantima da se upoznaju sa osnovnim principima projektovanja.
 
Protivpožarna zaštita je zakonski regulisana, i zbog toga smo u “Dokumenti”-ma stavili mnoge propise, normative, preporuke,…

NAŠI PARTNERI

JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


LICENCE ZA RAD

Tesla sistemi su ovlašćena organizacija za poslove zaštite objekata od požara, sa stručnom osposobljenošću zaposlenih za vršenje tih poslova.


 
 

 


A licenca


B2 licenca
 
Tesla sistemi mogu da urade poslove koje naloži Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, Sektor za vanredne situacije, ili Uprava za vanredne situacije u gradovima, a na osnovu zakona o požaru.

NAŠA PREPORUKA


World Wide Web

 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »